Äntligen!!!!!! 6

JAAAAAAAAAAAAA nu har ja hittat min vinröda slips alla kan sluta leta, tack för hjälpen!! fast de va ju bättre me siffran ja nämnde nyss ;)

back in the days...ja kände för o skriva de nu liksom

XOXO Snorlax

Uppfinningar, förlorat o upphittat

Vi börjar friskt med uppfiningarna med tanke på att dom står först i ordningen så det är ju inte så konstigt att ja skriver de först, men om du nu klagar på mitt upplägg så vill ja att du vänder dig åt vänster sen tittar ner skäms o säger jag ska aldrig ifrågasätta den mäktiga Snorlax igen.... sådär nu kan du titta upp igen och börja läsa om uppfiningen... nej inte här titta lite nedanför..sådär ja nu har du hittat rätt :D

Ja kan stolt medela att Jag och Otes är stolta uppfinnare av power supningen den är väldigt effektiv, rolig och spännande men framför allt svettig om man gör den under rätt former vill säga! Sen har vi även åstadkommit

Mitt minne har börjat svika mig med tanke på min ålder är det ju ingen konstighet men ja ska försöka återspegla ögonblicket då våra namn kan nämnas bland Albert Einstein, Alexander Graham Bell, Thomas Edison m.m.

image19
Snorlax
image20
Otes

Det jag säkert kan säga är att vi båda såg ut ungefär så här när vi kom på att vi skulle supa, vi hade inte en anning om vad det skulle leda till just den dagen..

Vi skulle ut på övning dagen efter men vi var ändå sugna på att ta en iskall gudadryck vid namnet Carlsberg Hof som många andra dagar på det regninga regementet LV 6 i Halmstad. Vi hade pga övningen fått "utegångsförud" av våra befäl, men snart började rycktet sprida sig att det inte var "utegångsförbud" utan att alla fick gå ut om dom ville. Jag och Otes var inte sena att utnyttja tillfället men på utvägen fick vi reda på att efter kl 2100 så hade vi inte en chans att gå ut, kl var då 2040 o ja o Otes bestämde oss för att chansa ändå..

Vi sprang ner mot bussen, han med den kl var nu ca 2042 vi kommer in i halmstad 2045 springer till vårat underbara lumpenhak Valentine nu var kl ca 2046 vi köper 2 öl o 2 shot, dricker upp nu är kl ca 2048, köper in 2 öl o 4 shots till dricker upp o nu är kl ca 2051. Vi springer mot busshållsplatsen ihop om att hinna med en bussen, halvvägs till busshållsplatsen hinner vi ifatt en buss kl är nu ca 2054 och uppställning om 6 min, lite panik mässigt kommer till regementet 2059 springer upp till uppställningen prick 2100..

Så gick det när Snorlax och Otes uppfann Powersupa

Förlorat nu då

Ja har tappat bort min vinröda slips på mitt rum nånstans någon som har sett den???

Till sist upphittat

Nu har ja hittat den, asså inte slipsen utan mitt minne av helgen, fast ni får bara höra om fredagen den 22:e februari..

Jag, lillebror och mannen med samma namn stack ner till falkenberg för att festa av oss lite, det hände faktiskt inte så jätte mycket förutom några tyckna kommentarer o lite blottande, nämner inga namn :P aja resten får ni tänka ut själva ;)

XOXO Snorlax

Bilder ?

Man minns alltid stunden bilden togs och vad man kände då (om man inte va jävligt packad),
sen så är det ett minne som inte går att sudda ut om man inte raderar eller bränner upp bilden.
Vem kan tycka illa om bilder egentligen? Förutom att dom kan vara pinsamma, fast det är de bara vad jag tror mest kvinnor som utalar sig om. 
Bilder får fram kännslor på ett jävligt effektivt sätt, man kan bli glad, ledsen, arg, känna olika saker bara för en bild.
Fan skriver ja detta för haha helt jävla lost är jag.

Helgen som varit har jag försökt få fram lite bilder från men det är nog lite kallt där, en del var ju nere i Falkenberg och festa loss men den berättelsen har gått upp i rök. Vi gör ett bättre försök nästa gång. 
Fy fan snart är det helg igen är det inte gött längtar redan tills man börjar röra på sig igen och tar sig upp ur denna håla till hus man tillbringar veckodagarna i. På nått vis känner jag att de kommer bli en långtråkig helg på något vis bara en hint man känner. Ne fan negativt är aldrig en bra början, Snorlax har sagt att de ska bli öl så då är det aldrig tråkigt.

Snorlax vi måste tillbaka till halmstad nån gång och köra en runda som vi gjort så många gånger under värnplikten.

Internationellacyberspacen!

Snorlax tackar Internet denna skog av all underbar pornografi fylld med sperma, man blir ju riktigt till sig när man tänker på vad teknologin har gett oss, först uppfan man kvinnan, från en redan perfekt varelse tog nån viktig kille ööhh eller mer som ett stoft ajaj helt säker på att killen inte finns, och 2 sekunder efteråt uppfanns porr!
DE tog inte lång tid innan man uppfan stenarna så att man kunde rista in porr på grott väggar, som även idag kan skådas på väl utvalda erotiskafornminnen.. Sedan uppfan man färg så man kunde färglägga de in ristade porrmamutarna :D
Men inte nog med det nån uppfann böcker så man kunde skriva ner all porr o läsa upp de i alla glada sexorigier på 1700 talet osv, sen kom hjulet då kunde man rulla porr, efter allt rullande uppfanns kugghjulet så man kunde uppfinna tidiga porrmaskiner även kallade snuskbiografer, man utveckalde detta till helt vanliga runkbås (finns fortfarande kvar i Tyskland bland annat) som sedan kom att bli film, äntligen asså var ju på tiden för människan skrek efter ny porr inte sån där taskig dansk-tysk-scheise-hemmaporr från 70 talet utan bra bild o ljud porr på äkta VHS FFs, EFter VHsens framsteg och erövringar så kom nästan ingen, pga tillbakaspolning (suck) Men nu nä vi ändåså spelar tebaks bandet kan ja ju berätta om den underbara tiden man hade sitt täcke o den nya uppfiningen ficklampan man kunde sitta under täcket med sin ficklampa och läsa porr :D
Play, sådär de tog ju lite tid, men nu har ju dVd kommit och internet jävlar va mkt snabbare man kan få tag på porr.. tänk på de nästa gång du bryr dig om naturen, vad kom först människan eller djuren ;)

image17

Vi blandar o ger me lite kärlek idag åsså

image18

Men budskapet var ju trots allt para dig aldrig med en apa de kan komma ut retuscherade bilder på internationellacyberspacet!

XOXO GossipBoy

Bara för att ja kan så visar ja gammla bilder!

image13

När man är ung är man ju tvungen att lära sig på något vis.


image14

Asså va tänkte han när han tog denna bilden? (Tänk på att han va ung)

image15

För er som trodde hyssna va ett tort ställe så trodde ni ganska fel. Rock On


image16

Kärlek måste man ju också få! (Censurera bilden av någon anledning:S)

Tråkig måndag

En tråkig måndag idag och vädret är kass, och inte finns det någon öl i kylskåter heller. Då är man på botten, vad finns det för andra alternativ? Kanske utföra sina sexuella behov? Ne jag vill nog äta först, sen så får man se vad som händer. Helgen som kommer är inte planerad ännu.
Ska tänka ut något saftigt att skvallra om sen, skriver mer senare.

XOXO Gossip Boy

Hur fastnar man såhär?

image7

Haha Ja va ska man säga? Förmodligen är vi bara glada av ölen som är med på bilden :D


image8


Detta är ju bara för många av dom goda ölen HAHAHA.




Ibland måste man våga bjuda på sig själv för andras njutning, tänk om alla i världen va torrbollar.
Då hade ju för fan alla dött av depression, och människan hade säkert redan sprängt bort jorden.


XOXO Gossip Boy

snorlax

Denna dagen har kännts som en söndag, varför vet jag inte för jag hade ingen bakfylla idag från gårdagen. Idag blev det inget drickade måste ju spara levern till nästa helg då när snorlax kommer för att supa till det. En annan gång målade vi på varandra, även på kompisen mellan bena. Den måste ju få en syl i världen den med.
Det brukar hända konstiga grejjer när snorlax i med, som ballonger och kniv. Men det uppskattas ändå. Imorgon kanske det dyker upp några gammla bilder, men censuerade för jag vill inte avslöjja någons identitet.

XOXO Gossip Boy

Lättfotad ?

Han gjorde det igen Bejan!

Han berättade om när han var 15 år och trodde lättfotad var när man var smidigt och allert.
Så berättade han att han flörtade med en liten puma, hon hade precis varit ute och sprungit i en timma.
Då ska bejan vara snäll och ge henne en komlimang för detta.

'' Vad lättfotad du är ''

ölspelet

Tro fan att det var ett päron bänkad på plats. Det ska bli roligt och se hur historien fortsätter.
Kvällen började med att vi kom till Fee, spelade ölspelet, mitt favoritspel. Fick även veta om vem som kom på de speciella smeknamnet, vilket var roligt, för jag trodde att det var Shrekmannen som hade kommit på de, men skenet bedrar. Kanske lägger upp några bilder imorgon om Fee skickar dom.
Ne nu ska jag lägga mig och mysa med min partner.

Är det verkligen gott med fruktsallad, kluvna frukter som päron?
XOXO Gossip Boy

Kvällen!

Ja nu bär det nog av mot Fee som vanligt får man la säga. Hofen ligger i kylen o blir bara godare och godare.
Va kommer hända ikväll tro? Kommer det hända något spännande tro?
Igår söp han te Snorlax, hemma helt ensam. Varför gjorde han så? Förmodligen va han bara sugen på Gudadrycken han hade köpt till helgen men han kunde bara inte hålla sig. Sånna gärningar får ju en att börja gråta, varför sa han inte till så han kunde dela med sig:D

Ne nu ska ja skynda mig att bli klar, står en naken kvinna i min dusch.
Ja upp daterar er om kvällen imorgon, för något händer väl alltid i Hyssna marks festby:D

SKÅÅÅL Gossip Boy

Vilken natt

Hur orkar dom alltid tjata emot?
Igår kväll så försökte ja me närmanden mot flickvännen, men nehe då skulle hon SOVA.
En timma senare sover hon inte, så ja blir förbannad hämtar ett liggunderlag och hon är  i mina ögon värd lika mycket som hunden på golvet. Hon såg glad och nöjd ut i morse när ja vaknade konstigt nog. 
Förhoppningsvis så är hon lydigare ikväll, annars får man trycka i henne lite sprit så blir hon lika lättfotad som en liten slampa.

Ne nu bär det av mot systembolaget för inhandlande av alkohol så kvällen blir lyckad, ska försöka skriva nått mer senare. Kanske kommer upp lite festliga bilder under morgondagen.

Ha en riktigt bra fredag

XOXO Gossip Boy

Ölspelet

Vet ni vad jag älskar? Jag älskar att förlora på ölspelet, för då vet jag att ölmätarn är på topp. Vem vill inte dricka en massa öl klunkar? Bara halsa allt och njuta. Fast när man har kommit för lång vet man aldrig vad som kan hända. Man kan ju vakna upp med en Shrek mask på de tredje benet.

xoxo Gossip Boy

Den försvunna bärs recensionen

Bärs recensioner                                
SOL 33cl 4.5%(Mexiko)  
Betyg: 8/10
http://www.sol-beer.co.uk

Positivt:
Lättdrucken törstsläckare utan eftersmak.

Negativt:
Skummar konstigt i munnen

Pissepaus: Dillen      

Positivt: 
Bra flöde på kissandet 

Negativt:
Kärring blåsa

Castle lager 33 cl 5.0% (South Africa)
Betyg:5.7/10

Positivt:
Lagom lång eftersmak, utmärker sig inte.

Negativt:
Neger öl

Pisspaus: Otes, Dillen

Positivt:
Korskissning

Negativt:
Kan sluta i katastrof om man e full

Foster´s 33 cl 5.0% (Australien)
Betyg: 6/10

Positivt:
God öl

Negativt:
Lite sur i munnen

Pissepaus Otes

Positivt:
Kissade normalt

Negativt:
Skvätte lite på skon

Spendrups Fifty Fifty 50 cl 4.6 % (Sverige)
Betyg:2/10

Positivt:
För dom som gillar smaken av ALE menändå så vill ha kvar smaken av riktigt ÖL ska definitivt smaka på Fifty Fifty

Negativt:
Inget för oss män/ungdomar som gillar riktigt ÖL. Smakar skit, spy på den

Pissepaus:  Snorlax

Carlsberg Hof 33 cl 4.2 % (Danmark)
Betyg: 9/10

Positivt:
Munorgasm!

Negativt:
Finns inget negativt!

Beck´s 33 cl 5.0 % (Tyskland)
Betyg 6/10

Positivt:
Vanlig ÖL

Negativt:
Alldaglig öl

McDonaldspaus + Pissepaus: Snorlax, Dillen och Otes

Positivt:
MM Donken

Negativt:
Långt o gå ifrån Snorlax

Zlatopramen 50 cl 4.8 % (Tyskland)
Betyg: 2/10
 
Positivt:
Häll den i vasken köp den inte, vi kunde inte dricka upp skiten

Negativt:
Sluta de här är inte ÖL! Bjud dina ovänner på en av dessa,du ser han inte mer

Staropramen 50 cl 5.0 % (Tjeckien)
Betyg: 3/10

Positivt:
ställ den på hyllan fin burk

Negativt:
Inte så god, jätte äcklig

Erdinger 50 cl 5.3% (Tyskland)
Betyg: 3/10

Positivt:
Den går nästan ner

Negativt:
Inte speciellt god, äcklig

På flickornas förfrågan ska vi nu oxå pröva ut olika viner :D

XOXO Gossipboy

Goden morgen eller?

Responsen på bloggen är ju fin iaf, Vänta bara tills nu i helgen de är ju då sakerna händer.
Kommer päronet att förpesta våran fina feststämning som vanligt eller har den röttnat bort?
Päronet blir vått när den får syn på Fee, fast man vet ju aldrig, förra helgen såg det ju ut som om den hade ställt in siktet på Lillebror.

Vi får se hur det här följer upp om några dagar. Vem vinner ? Eller vem får bita i de sura päronet?


XOXO Gossip Boy Hyssna

ÖL !

Favoriten är Carlsberg Hof , finns det något godare?

Varje dag man vaknar är man törstig, vad tänker en kille som vi på då? JO ÖL! De finns ju en andledning till att man har morgonstånd ;)
Vi har våra favoriter, faktiskt så har vi recensioner om olika ölsorter ska försöka rota fram den så alla får se vad vi tycker. De finns, tro de eller ej öl man hellre dör än låter äns nudda sina smaklökar.


Gudadrycken

image4



1:a

Denna bloggen kommer ta er med en storm, mycket öl, sexsnack och andra saker som vi grisiga killar gör. Vi är Hyssnas Gossip boys och vet allt om alla, varför inte börja ta en del av de saftiga päronet?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0